Мебел плюс

През изминалите 20 години фирма “МЕБЕЛ ПЛЮС” ООД успешно реализира продуктите си на пазара за мебели и мебелни консумативи.

Като в днешно време разпознаваемата ни марката Мебел Плюс активно подкрепя нашите клиенти при изпълнението и осъществяването на всичките им желания свързани с проектирането, дизайна и обзавеждането.

Основната дейност е внос от Турция на висококачествени дизайнерски мебели от доказани производители наложели се на световния пазар.

Разполагаме с модернизирана производствена и складова база, оборудвана със съвременни машини, разположена на 11 000 м2 обща площ в близост до гр. Пловдив. Това  дава възможност за  гъвкавост при изпълнението на нестандартни поръчки, при работа по индивидуални интериорни решения, както и за налагане на българското качество по европейски стандарти на местния и международен пазар.

Екипа на фирмата се състои от висококвалифицирани специалисти и търговски консултанти с професионален опит които ще Ви помогнат да изберете най-практичните и разнообразни решения за Вашият дом.

 

ЗАЩОТО СЕ ЧУВСТВАМЕ НАЙ-ДОБРЕ У ДОМА !

Набери