Условия на кампанията „Безплатна доставка и монтаж“:

1. Период на кампанията: от .2020 до .2020. Важи за всички покупки от магазина ни в гр.Пловдив и през сайта ни www.mebelplusbg.com

1.1. Кампанията важи за гр.Пловдив и населени места на разстояние не повече от 80 км от гр.Пловдив.

2. Можете да се възползвате от кампанията, само ако общата стойност на продуктите във вашата поръчка надвишава 2000 лв.

2.1. Ако поръчката включва артикули с различен срок на изработка, като срок на изработка за цялата поръчка се счита срока на артикула с най-дълъг период на производство. Всички артикули се доставят заедно след като и последният бъде изработен.

2.2. Мебел Плюс ще се постарае доставката и монтажът да бъдат в един и същи ден, но е възможно и да са в различни дни според населеното място, обема на поръчката, естеството на артикулите и др.

3. За поръчките се заплаща капаро в размер на 50% от стойността на поръчката. Ще бъдете уведомени след като всички артикули бъдат изработени. Включване в графика за безплатен монтаж става след като поръчката бъде платена на 100% по банков път или на място в магазина.

4. Качването се заплаща допълнително по ценоразпис според артикулите в поръчката.

5. Кампанията “Безплатна доставка и монтаж” се изпълнява еднократно. Ако има предпоставки, възпрепятстващи изпълнението на услугите, като но не само: невъзможност стоката да бъде внесена в апартамента в уговореното с клиента време, липса на условия за монтаж и т.н., последваща доставка и монтаж могат да бъдат извършени само срещу заплащане.

6. При отказ на клиента монтажът да се извършат в посочен от Мебел Плюс ден, срокът за монтаж се удължава с до 30 работни дни.

7. При повторен отказ на клиента монтажът да се извършат в посочен от Мебел Плюс ден, клиентът губи правото да се възползва от безплатен монтаж и те се таксуват в размер на 10 % от стойността на поръчката.

8. Когато потребителят упражни правото си на отказ от договора от разстояние е длъжен да заплати стойността на връщането на стоката до склада на Мебел Плюс, както и когато стоката е поръчана в периода на промоцията, при което е активирана пакетната услуга „Безплатна доставка и монтаж“, търговецът задържа 15% от продажната цена на стоката, представляващ стойността на пакетната услуга по доставка и монтаж.

9. Доставка не се извършва по черен път. Ако адресът за доставка е достъпен само по черен път, то Мебел Плюс извършва доставката до най-близката точка до адреса на клиента, до която може да се достигне по път с настилка.

10. Мебел Плюс запазва правото си да променя цени или да откаже да приеме поръчка в случай на изчерпана наличност.

11. За всички други случаи важат Общите условия на сайта www.mebelplusbg.com

Набери