За нас


"Mebel plus" е търговска марка, която вече двадесет години успешно реализира продуктите си на българския пазар за мебели и мебелни консумативи. 

Фирмата е основен вносител и официален представител за България на водещи европейски фирми, работещи съобразно съвремените европейски изисквания, сертифицирани по стандартите на ISO 9001. 

"Mebel plus" разполага и с модернизирана производствена база на 20 км. от гр. Пловдив - с. Брестовица за производство на мека и корпусна мебел, което дава възможност за гъвкавост при изпълнението на индивидуални интериорни решения, както и налагане на българското качество на местния и международен пазар.

Екипът на "Mebel plus" се състои от квалифицирани хора с готовност да отговорят на изискванията на клиента. 

"Mebel plus" предлага изключително разнообразие на интериорно обзавеждане: 

 - Специализирано хотелско обзавеждане 

 - Обзавеждане за дома - мека и корпусна мебел 

  Фирмено обзавеждане – офиси, дискотеки, барове, ресторанти, кафетерии, както и специализирано оборудване на конферентни зали, киносалони и помещения за културно – масови прояви.  

Фирмената политика на "Mebel plus" умело съчетава традициите в мебелния бранш със съвременните тенденции. Като цел, компанията си е поставила да наложи на българския пазар изключително качествените стоки, дистрибутирани от нея и да докаже, че доброто качество е достижимо на напълно приемливи цени за българина.