Продукти КУХНИ

КУХНИ ПО ПРОЕКТ

Предлагаме богат избор от материали за изработка на кухните:

Видове материал за изработка: 

- Дърво - характеризира се с висока устойчивост, универсалност с възможност за изпълнение на разнообразни форми.  Използват се главно няколко вида дървесина като дъб, орех махагон, бреза, ясен, бук и череша. Отличават се с здравина.

- MDF - се отличава с гладка повърхност. Притежава голяма еластичност и якост на огъване, висока плътност, еднородна структура, точност на размерите,  дебелините и висока негоримост. Поради тези качества MDF е предпочитан материал за изработка на кухни.

- ПДЧ - най-масовия използван материал, като най- често се използват плоскости с меламиново покритие или с естествен фурнир. Богата цветова гама.

 

Плотове и гърбове:

- Естествен кварц, изключително твърд и издръжлив. Това е единственият плот, направен от кварц с АНТИБАКТЕРИАЛНА защита, която му придава хигиенни свойства подходящи за плотове за кухни, подова и стенна облицовка, като се използват минимален брой шевове. Освен това, той се предлага в различни нъанси на кварцовия цвят. Това е инвестиция в бъдещето, и е за цял живот.

- Мрамор, красиви цветове създадени от природата. Абсорбира ако не се поддържа. Петната проникват дълбоко и много трудно се премахват. Надрасква се лесно и е по-лесно да се нарани.

- Гранит, здрав материал устойчив на надраскване. Не абсорбира, няма опастност от петна. Красив външен вид придаващ луксозен вид на кухнята.

- Технически камък, нов материал придобил популярност през последните 10 години. По-голяма устойчивост от надраскване и петна от мрамора и ламината. Могат да се правят нестандартни форми. 

-  Ламинат е евтин и лесен за почистване, практичен е, и може да се открие в разнообразни цветове и текстури. Ръбовете на плотовете могат да се оформят по няколко начина, за да се постигне по-голям естетически ефект.  

 

Механизми:

- Основни видове механизми -  за ъглови шкафове, за колонни шкафове, за чекмеджета и за бутилки

- Механизми за чекмеджета - ролкови механизми, телескопични механизми, механизми с плавно прибиране, механизми за чекмеджета мета бокс и механизми за чекмеджета тандем бокс

- Механизми за бутилки - с телескопично пребиране и с плавно пребиране

- Механизъм за колонен шкаф - е цялостна конструкция, поставя се във вътрешността на шкафа и го разделя на рафтове. Изпълнява функция на килер.

- Механизъм за ъглов шкаф - поставя се обичайно на долния ред шкафове, в ъгъла. Снабден е с въртящ механизъм който дава възможност за лесно достигане на кухненските принадлежности.

Работим с едни от най- добрите чуждестранни компании за механизми.